Pre nego što objasnimo tačno značenje hi-tech flow pack, moramo da naglasimo da je probiotik Bulardi, jedini u Srbiji koji je dodatno zaštićen najsavremenijom hi-tech flow pack folijom. Ova folija je ta koja obezbeđuje propisan broj probiotskih ćelija, čak i na kraju roka upotrebe. Zašto nam je ovo važno?

 

Učili smo da su bakterije i gljivice živi organizmi, ali to kao da često zaboravljamo. Ako je nama, tokom ovih nepovoljnih vremenskih prilika, neophodno da se dodatno obučemo i zaštitimo, isto važi i za probiotske kulture. Posebno su osetljive na temperaturu, vlagu i svetlost. Većina ih je anaerobna, što znači da im smeta i kiseonik iz vazduha. Ukoliko se probiotici ne proizvode, ne pakuju i ne čuvaju na adekvatan način, to značajno utiče na njihovu efikasnost i bezbednost.

 

 

Zato, kada kupujete neki probiotik u apoteci, nije dovoljno da samo obratite pažnju na deklarisan broj ćelija na kutiji, već i na samo pakovanje. Ako su nama ovih dana potrebni kaput, šal i čizme, posebna zaštita potrebna je i živim mikroorganizmima u probiotskim preparatima. 

 


Hi-tech flow pack: 
Inovativno pakovanje maksimalna stabilnost

 

 

 

 

Bulardi probiotik je i do sada bio zaštićen najkvalitetnijom PVdC folijom, koja je bila zlatni standard za bezbednost proizvoda u celoj Evropi.  Kvalitet nam je uvek na prvom mestu, i konstantno idemo u korak sa najnovijim svetskim preporukama. Zato smo se odlučili smo da prvi u Srbiji primenimo najsavremeniju tehnologiju kojom su sve Bulardi kapsule, pored PVdC folije, dodatno zaštićene.

 


Hi-tech flow pack tehnologija kao najfiniji zimski kaput

 

 

Flowpack tehnologija podrazumeva pakovanje u specijalnu kesicu ispunjenu inertnim gasom. Ovo posebno pakovanje sprečava svaki mogući prodor kiseonika i probioticima pruža dodatnu zaštitu od spoljnih uticaja (kiseonika, vlage i svetlosti). Redovne kontrole zdravstvene ispravnosti i broja probiotskih ćelija u ekstremnim uslovima dokazuju efikasnost i bezbednost ovakvog pakovanja. Zahvaljujuće hi tech flowpack tehnologiji, izašli smo u susret interesu naših vernih korisnika, nudeći im dodatni kvalitet, po istoj ceni.

 

 

I zato, kada ovih dana obučeni u svoj zimski kaput, odemo do apoteke da kupimo Bulardi, omogućili smo sebi mnogo.  Ne samo najoptimalniji probiotik uz antibiotik,  već i kvalitetan, efikasan i bezbedan preparat. Jer su u njemu probiotici, kao nosioci efikasnosti, u potpunosti zaštićeni. Baš kao u najfinijem zimskom kaputu.

Play Video Play Video